Samtale og kropsterapi v/ Karina Helsted Moe                                           Karina potræt

En session kan være meget forskellig alt efter dit behov. Jeg arbejder både med samtaleterapi og kropsterapi.

Du får tid til at lytte indad og mærke, hvad din krop fortæller dig. Kroppen har et sprog, som vi ofte ikke er opmærksomme på. Ved at lytte til din krop kan du får frigjort gamle muskelspændinger og uforløste følelser. Kroppen har en formidabel evne til at reparere sig selv og genfinde balance. Hvis den vel at mærke får lov.

I terapien indrager jeg min erfaring inden for følgende områder: gestalterapikropsbehandlinger, åndedrætsterapi og indre-barn healing.

Samtaleterapi og kropsterapi løsner op for både kroppen og sindet, så du kan blive mere autentisk i livet. For de fleste er psykoterapi en lettelse, der skaber varig forandring i livet. 

Terapien foregår i trygge rammer og med fuld tavshedspligt. 

Eneste krav til dig er lysten til at søge indad og lære dig selv bedre at kende. 

En session varer 75 min. 

Første session koster 1200 kr., hvorefter vi aftaler det videre forløb. Første session er inkl. en cd, som du kan bruge der hjemme i forbindelse med det vi arbejder med. Køb din første session her

For virksomheder koster en session 1300 kr.

Karina kan også kontaktes på tlf. 25 48 11 95 eller på mail: karina@dyssekildeyoga.dk. Der er ca. 14 dages ventetid. Du kan læse mere om Karina her

"Once in a while you meet a therapist/artist that not only exceeds your expectations, but also redefines what you thought was possible. Karina's mastery is a combination of truly high level skill, devastating empathy, and Shamen level intuition. All I know is it worked."
Chris Manning, Owner of Manning inspire

"At få en behandling hos Karina svarer til at genstarte computeren, når et eller andet har frosset den fast: Jeg har flere gange oplevet at komme ud fra behandlingsrummet med en ny livskraft - og i bedste fald også en større kærlighed og forståelse over for mennesker, jeg måske har haft en konflikt med."
Peter Øvig Knudsen - Journalist og forfatter

Karina er uddannet fysioterapeut, psykoterapeut MPF og yogalærer. Hun har haft individuelle klienter siden 2005 og samarbejder med Halsnæs kommune/aktiv omsorg. 

Afbud: Afbud eller ændring af en tid bedes foretaget hurtigst muligt og senest 24 timer før din aftalte tid. 
Ved udeblivelse eller for sent afbud forbeholdes retten til at opkræve et beløb, der svarer til det fulde honorar. 

Udskriv