• Yogaferie Madeira - Dyssekilde Yoga
  • Madeira d. 20.11 , d. 8.1 & d. 29.1
  • widget ferie small ibiza
  • MJTALKA1048 2 30
  • Grækenland d. 17-24 september

Yogaferier i 2017

En rejse ind i kroppens dybder 

Turen er for dig, der vil på en anderledes ferie, og som har lyst til at møde nye sider i dig selv. Du skal være i nogenlunde fysisk form, have et positivt sind og være nysgerrig og åben til at tage imod yogaens enestående mulighed for transformation. Vi arbejder meget dybt med kroppen, og du lærer at udnytte din fulde åndedrætskapasitet. 

På ferien kommer du til at møde alle sider af yogaen. Der hvor det er stille og indadvendt, der hvor du får løsnet dybt til dit åndedrættet samt yoga, der udfordrer og styrker din krop og giver dig sved på panden. Vi arbejder med mindfulness meditation, visualiseringer og afspænding både på morgen og eftermiddagsklassen. Visualiseringerne bliver brugt til at hente informationer frem fra det ubevidste. 

Du undervises 4 timer dagligt på nær ankomst- og afrejsedagen. To af dagene vil der være undervisningsfri om eftermiddagen. 

I yogaøvelserne lærer du at slippe spændinger ved brug af åndedrættet og bioenergetiske øvelser. Det er en helt ny måde at anskue kroppen på, og det betyder at der frigøres en masse ny energi, som måske længe har været bundet i kroppen i form af en spænding. 

Læs mere om de forskellige yogasteder ved klikke på en af overstående billeder. Du kan også se mere om turene her:
Grækenland d.17-24 september 2017
Madeira d.20.11 2017, 8.1 eller 29.1 2018

Underviser: Karina Moe
Fysioterapeut/Psykoterapeut/Yogalærer

På de fleste af ferierne vil være mulighed for at få behandlinger af: Mette Jacobsen, Body-sds-terapeut. På novemberturen er det Anita Juhl der er med som åndedrætsterapeut og massør. Behandlingerne løsner dybt i kroppen, og tager udgangspunkt i de problematikker, der måtte være. 

Du er velkommen til at kontakte Karina på karina@dyssekildeyoga.dk eller ringe på tlf. 25 48 11 95 for yderligere spørgsmål.

"Tusind tak for en helt igennem fantastisk yoga-ferie. Det har været en ubeskrivelig oplevelse for mig. At få tid og vejledning til at finde ro og fordybelse er virkelig en gave. Min krop har givet slip og fundet ro, som jeg ikke kan huske at have prøvet før. Din helt særlige ro og dit nærvær smitter alle omkring dig, og hjælper os andre til at være til stede og give tid til at mærke og lære. Tak for det frigivende rum du skabte og de fantastiske øvelser du har givet." Benedikte Schmidt, HR chef

"Det har simpelthen været en af de største oplevelser i mit liv. For mig har det været en vigtig brik i min dannelsesrejse. Undervisningen er på et niveau, så alle bliver udfordret - øvede som begynder. En skøn sammensætning mellem meditation, fokus på vejrtrækning og yoga. En yogaferie med Karina indeholder det, som hun selv udstråler; stor seriøsitet, fordybelse, ro og masser af humor." Helle Rørbæk

"Karinas undervisning er så blid og meditativ og tager samtidig fat de helt rigtige steder. En fantastiks indføring i kroppens dybder. Det har været som et dybt flow for mig at følge undervisningen. Specielt er jeg vild med den variation det har været med brug af stemme, yogastillinger og nærværsteknikker. Stedet er absolut fantastisk. Så frodigt og smukt." Christel Schneiderman (fra kreativindsigt.dk)

"Karina er yoga helt ind i dets inderste væsen. Hun underviser fra sit hjerte på en måde, så det ganske enkelt er en enestående oplevelse at få lov at være elev." Hanne Nimskov

 


 

Udskriv