Handelsbetingelser og fortrolighedspolitik

Betaling

Dyssekilde Yogacenter modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Handel på webshop

Leveringstid er 1-7 hverdage.

Leveringsprisen er 50 DKK og gratis ved køb over 500 kroner

Dyssekilde Yogacenter har både en fysisk butik samt webshop. Det er derfor også muligt at hente bestillinger på adresse:

Dyssekilde Yogacenter
Torupvejen 98
Torup, 3390 Hundested

Skriv til info@dyssekildeyoga.dk hvis dette ønskes

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen. Dyssekilde Yogacenter vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
 og reklamationer rettes henvendelse til info@dyssekildeyoga.dk

Returneringer modtages på adresse:
Dyssekilde Yogacenter
Torupvejen 98
Torup, 3390 Hundested

Bemærk venligst, at der ikke modtages pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. 
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@dyssekildeyoga.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Yogahold  

Tilmelding på yogahold, workshops og yogaferier er bindende og betalingen kan ikke refunderes eller flyttes til andet arrangement eller produkt. Skulle du blive syg, er du velkommen til at give din plads til én, du kender. Skulle dette ske, så send venligst besked herom til os hurtigst muligt på info@dyssekildeyoga.dk

Dyssekilde Yoga forbeholder sig ret til at aflyse et annonceret kursus, såfremt der ikke er tilstrækkelig tilmelding. I det tilfælde refunderes 100% af det betalte beløb. Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Hvis underviser bliver syg findes tilsvarende kvalificeret vikar til holdet. Hvis dette ikke er muligt, kan kursisten vælge et andet hold eller få refunderet pengene for det aflyste hold.

Workshops

Ved framelding mere end 4 uger før 1. kursusdag betales et afmeldingsgebyr på 10 %. Ved framelding 2-4 uger før 1. kursusdag betales 50 % af kursusbeløbet. Ved framelding under 2 uger før 1. kursusdag refunderes kursusbeløbet ikke, og der betales 100 % af kursusbeløbet. Du er dog velkommen til at give din plads til en ven.

Yogarejser

Spies er teknisk rejsearrangør, hvilket vil sige at rejsen er dækket ind under rejsegarantifonden gennem Spies. Ved spørgsmål omkring hotel eller fly, skal du kontakte Spies, da Dyssekilde Yogacenter kun står for yogaundervisningen. Når du har betalt for undervisningen hos yogacenteret er du sikret en plads på rejsen igennem Spies. 
Når du først har booket turen, refunderes der ikke penge og du kan ikke skifte til anden yogaferie. Skulle du blive forhindret i at deltage, kan du dog videregive din rejse til en ven.

Hvis underviser bliver syg findes tilsvarende kvalificeret vikar til ferien. Hvis dette ikke er muligt, kan kursisten få refunderet pengene for undervisningen på den aflyste ferie.

Online produkter

Ved køb af online produkter såsom online kursus, dvd’er og cd’er, som ikke levers på et fysisk medium, giver du dit samtykke til at få leveret materialet før fortrydelsesfristen udløber. Du frasiger dig dermed aktivt fortrydelsesretten så snart købet gennemføres.

Disclaimer
Vi gør opmærksom på, at yoga og meditation kan væer et kraftigt spirituel og selvudviklings-redskab. Når du deltager på vores yogahold, fordybelsesdage, kurser, yogarejser, retreats og andre arrangementer er det på eget ansvar og bør ikke udføres af meget følsomme, syge eller psykisk ustabile mennesker.

Vores online forløb, workshops, guides og øvrige produkter kan ikke træde i stedet for almindelig lægebehandling, medicin eller sygdomsbehandling og foregår altid 100% på eget ansvar.

Dyssekilde Yogacenter tager hverken medicinsk, lægeligt eller juridisk ansvar for komplikationer eller bivirkninger opstået som følge af, eller indirekte som følge af, brugen af anbefalinger og vejledninger til livsstil, kost, kosttilskud, urter, træningsformer mv. i vores produkter.

Husk din krop og din sundhed er dit ansvar.

Fortrolighedspolitik

Dyssekilde Yogacenter forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Dyssekilde Yogacenter:

Konto nr. 5031 0001254705. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

CVR: 26 43 28 98