ONLINE-FORLØB

Forvandlende online-kursus på 12 uger – start d. 28/2

Er du klar til at:

  • skabe helt nye, gode vaner i din krop, så livet bliver sjovere og lettere
  • lære at forvandle svære følelser til kærlighed og indsigt
  • arbejde dybt med spændinger og smerter, så du får frigivet helt ny energi
  • skrue op for forbrændingen og det sunde liv
  • være med i et opløftende og inspirerende fællesskab af kvinder, som støtter dig i din proces
  • lære at udnytte din fulde åndedrætskapacitet

På dette kursus deler Karina Helsted Moe noget af den viden, hun har tilegnet sig siden 2001, hvor hun begyndte at arbejde intenst med kroppen og sammenhængen mellem kroppen og psyken.

Forløbet er bygget op over 12 forskellige temaer og er for dig, som for alvor har lyst til at rykke dig i dit liv og skabe helt nye vaner.

Måske har du tænkt over, hvorfor det kan være så svært at holde fast i de vaner og beslutninger, som hjælper dig. Når vi for alvor vil rykke os i livet, kræver det at få kroppen med og få løsnet dybt til det, som spænder ben for os. Alt det lærer du på kurset, og ikke et område i kroppen vil forbigå din opmærksomhed.

Kurset er opbygget i 12 moduler, og hvert modul har fokus på et bestemt kropsligt område og indsigt. Maria Juhl, som er livsstilscoach og yogaekspert inden for den indiske livsvisdom Ayurveda, vil også undervise dig i forskellige yogaprogrammer gennem ugerne.

I ugen, der omhandler kost og sundhed, vil kost- og ernæringsvejleder Rikke Jørgensen desuden give dig gode råd om sund kost, vitaminer og mineraler, og du modtager også opskrifter på sund og nærende mad, der bygger din krop op.

Du får HVER uge en inspirationsvideo, hvor du lærer om ugens tema (den varer ca. 30 minutter), og derudover vil der typisk være en meditation, en tekst og en eller to videoer, som fordyber ugens emne. Videoerne har en varighed på mellem 12-30 min, så det er let at integrere i din hverdag. Jeg anbefaler, at du dagligt laver meditation, og du får på online-forløbet masser af inspiration til din meditationspraksis. Det er en god idé at anskaffe en dagbog, da du hver uge skriver dine mål ned for den kommende uge.

Du kommer til at opleve en yogaform, som arbejder meget dybt med åndedrættet, og som også tager hånd om det psykiske aspekt, der oftest findes inde i en spænding.

Du bliver en del af en lukket Facebook-gruppe, hvor du deler og sparrer med Karina og de andre kvinder, som er med på forløbet. Karina giver live-sessioner i Facebook-gruppen, hvor der også bliver tid til at få svar på dine spørgsmål.

Når kurset slutter, vil det være muligt fortsat at have adgang til alle yoga- og meditationsvideoerne for 95 kr. pr. måned.

Pris for forløbet: 3.200 kr.

Tilmeld dig her.

Udtalelse:
Jeg er så usigeligt glad for, at jeg tilmeldte mig dette 12 ugers kursusforløb. Det har vækket min indre glæde, som jeg længe har søgt og savnet.🌸
Jeg føler mig i så gode og omsorgsfulde hænder, og min krop og mit sind bliver løftet ind i mange nye og spændende områder, hvorfra livet kan ses i et nyt og meningsfuldt lys. 
Jeg er meget taknemmelig for, at jeg fik og greb chancen, da den bød sig.
– Nanna Lerche