Svampe Bygotto

Efteråret kalder på varme retter. Denne svampe bygotto komplimenterer det kolde indevejr og er fyldt med sæsonens svampe, som faktisk er den eneste ikke animalske fødevare, der indeholder D-vitamin. Så giv dig i kast med den nordiskinspirerede…

Ærte-mynte-kokos suppe

Vi har netop afsluttet en dejlig yogafordybelsesdag, der ikke blot har budt på yoga inspiration men også lækker mad. Her i foråret kan det være dejligt med en lidt lettere suppe og vi fik denne lækre ærte-mynte-kokos suppe til mindful…

Rødbedepesto og saltede mandler

Det nye år er over os, med hvilket der følger nye løfter om en sund livsstil. Hvis du har fokus på den sunde kost eller bare godt kan lide at lave dejlig og sund mad, så får du her opskriften skøn rødbedepesto samt saltede mandler. Både…

Nøddepostej

Lav en dejlig vegansk nøddepostej til julefrokosten, juleaften eller som almindeligt pålæg. Opskriften giver en stor bageform med nøddepostej. Ingredienser: 200 gram persillerod 300 gram knoldselleri 100 gram løg 200 gram valdnødder 2…

Sunde knækbrød

Ingredienser: 1 dl hørfrø 1 dl græskarkerner 1 dl chiafrø/sesamfrø 1 dl solsikkekerner 1 dl majsmel el rismel 1 dl rapsolie/olivenolie 2 dl kogende vand 2 tsk salt 1 dl rapsolie De her glutenfri knækbrød…

Hokkaido chai latte

Varm dig på en krydret Hokkaido Chai Latte i det kolder efterårsvejr. Helt fri for sukker og dårlig samvittighed! Opskriften vil både give dig pure til chai latten men også til en dejlig hokkaidopure, som du kan bruge i græskarmuffins,…

Appelsin og lakridsdaddelkugler

Julen betyder ofte hjemmebagte småkager, konfekt, æbleskiver og en masse sukker. En sund julesnack kan derfor være et dejligt afbræk midt i alt julemaden. Du kan her lade sig inspirere til en sukkerfri julesnack som kan bruges på julebordet. Ingredienser: 250…