Sunde knækbrød
Ingredienser:
- 1 dl hørfrø
- 1 dl græskarkerner
- 1 dl chiafrø/sesamfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl majsmel el rismel
- 1 dl rapsolie/olivenolie
- 2 dl kogende vand
- 2 tsk salt
- 1 dl rapsolie
De her glutenfri knækbrød er en super lækkre, sunde og ultra lette at lave; og børnene er vilde med dem. Jeg har lavet dem med forskellige frø, så brug hvad du har. Dem på billedet er med chiafrø i stedet for sesamfrø, derfor er de så mørke. Tilsæt alle ingredienser og til sidst olien og vand. Tilsæt evt. lidt mere vand. Dejen skal være som en tyk grød, så du kan rulle den ud over en bageplade helt tyndt. Rids i knækbrødet med en dejspade/kniv, hvis du vil have knækbrøddet i ens størelser.
Bages i varmluftsovn i ca. 45 minutter på 150 grader.